Cégek, akiknél már bizonyítottunk:

Szépségszalonok

Vállalkozások

Védőital szolgáltatás

Egészségügy

Autószalonok

Irodák

– Nemzeti Dohánybolt

“Az Automatic Hungary Kft-vel több mint egy éve vagyunk üzleti kapcsolatban. Az általuk forgalmazott termékek magas minőségének köszönhetően az általunk üzemeltetett Nemzeti Dohányboltba előszeretettel járnak kávézni vásárlóink.

Köszönettel:

Team System Bt.”

– Márkus Ádám

“Én szeretem a nagyon erős presszó kávét, és meg kell hogy mondjam kevés automatában van olyan jó kávé mint ennek a cégnek az automatáiban. Sőt mi több nem okoz savat a gyomorban, kellemes marad az ember szájíze a későbbiekben is, maga a kávé pörkölése optimális.”

– Gekko Gasztro Kft. 

“3 éves üzleti kapcsolatra tekint vissza az Automatic Hungary Kft-vel. A cégünk működési területén 11 automatát üzemeltet alvállalkozóként. A folyamatos magas szolgáltatatási szintnek köszönhetően, megbízónk teljesen elégedett a kiszolgálással. Az üzemeltetett gépek minősége és karbantartása kifogástalan. Továbbra is számítunk az Automatic Hungary Kft-re mint kiemelt szolgáltatónkra.

Köszönettel:

Nagy János

Ügyvezető Igazgató”

– Vaspöri Edina

“Több helyen is találkoztam az automatákkal és meglepő módon tapasztalom, hogy az automaták általában jól és esztétikusan működnek és nagyon jó minőségű alapanyaggal dolgoznak.”

– Éden Kert Catering és Judu Kft.

“Közel 6 éves közös munkával üzemelteti az Automatic Hungary Kft. gépeit. A minőségi alapanyagok mellett, a műszaki kompetenciájának és tudásának is köszönhető a sikeres együttműködés. Cégünk által üzemeltetett automaták nagyon magas esztétikai és műszaki megfelelőségének szilárd alapját képezi az Automatic Hungary Kft.

További sok sikert kívánva,

Juhász Tibor

Tulajdonos”

– Horváth Ádám

“Én inkább a snack automaták kedvelője vagyok több helyen is ahol ők üzemeltetnek. Azt látom, hogy a hely igényeihez mérten tesznek ajánlást a megfelelő gépre ami egy helyen jól tud üzemelni. Járok több tanfolyamra ahol a cég gépeivel találkozom, és még azon a helyen ahol legjobban kivan téve vandalizmusnak is megvan a megoldásuk.”