Üzemeltetés

Vállaljuk korszerű ital automaták kihelyezését és üzemeltetését cégek, intézmények dolgozói részére akár egyedi elvárásokhoz is igazítva, mind a választék, mind pedig az árak tekintetében. Az üzemeltetési szolgáltatásaink teljes körűek, egyrészt nagy létszámú dolgozói, valamint az irodai fogyasztásnak megfelelően (asztali automaták). Helyi adottságokat és igényeket figyelembe véve egyéb automaták (üdítő, snack, szendvics) üzemeltetését is biztosítani tudjuk.

   Bérbeadás

Drágának találod az automatákat? Nem tudsz ekkora összeget befektetni, de sürgősen szükséged lenne rá? Raktáron lévő árusító automatáinkat akár bérbe is veheted!! A bérbeadás feltételei általában személyre szabottan, megegyezés szerint történnek. Meleg ital automata bérbeadása esetén a töltőanyagot a bérbevevőnek cégünktől vagy köteles vásárolni.

   Értékesítés

Éves szinten több ezer automatát importál és exportál nyersen, tesztelve, vagy renoválva illetve különböző opciókkal ellátva rengeteg Európai országba, így sok elégedett vásárlóval büszkélkedhet! Verhetetlen árajánlatokkal és folyamatosan bővülő árukészlettel várunk! Kerülj Te is elégedett vásárlóink körébe! Lépj velünk bátran kapcsolatba!