AG Foods Venda Lemon Fresh 1kg

Az AG Foods Venda Lemon Fresh instant tea márkája friss és üdítő citrusos ízt kínál. Instant por formájában kapható, 1 kg-os kiszerelésben.

A Venda Lemon Fresh kiváló minőségű tealevelekből készül, amelyeket gondosan feldolgoznak a legjobb minőség és íz biztosítása érdekében. Ez a tea a friss citrom jellegzetes aromájával rendelkezik, ami különleges karaktert kölcsönöz neki. Ideális azok számára, akik értékelik a citrom ízét és aromáját a teában.

A Dissolve tea nagyon kényelmesen használható, mivel nem kell leforrázni. Csak oldja fel a szükséges mennyiségű port forró vízben, ízlés szerint adjon hozzá cukrot vagy mézet, és máris kész a frissítő tea. Az ízlésétől függően több vagy kevesebb adag hozzáadásával az erősségét is beállíthatja.

Az AG Foods Venda Lemon Fresh teája gazdag sárga színű és frissítő citrom ízű, amely tökéletes lehet egy forró nyári napon vagy az év bármely szakában stimuláló italnak. Ez a tea önmagában is finom lehet, de jégbe hűtve vagy friss citromlével tálalva még inkább felfrissítheti.

Az AG Foods TM Venda Lemon Fresh 1kg jó választás azoknak, akik kényelmet, ízt és frissességet keresnek a teájukban.

Csomagolási egység: 1 db

2 020 Ft

AG Foods Venda Lemon Fresh 1kg
SKU 108 Kategóriák ,